Kuih buah rotan atau juga dikenali sebagai kuih redan atau keciputan merupakan sejenis kuih tradisional Melayu yang dibuat daripada tepung pulut dan telurIa kemudian dibentuk bulat dan disalut dengan bijan sebelum digoreng dengan minyak masak menggunakan api serdahana perlahan sehinga ia kekuningan dan di angkat sedia untuk dihidangkan. PDF On Nov 27 2014 Muhamad Fadzllah Hj Zaini published Masyarakat Pribumi.
Cara Masak Pulut Cepat Senang Tanpa Perlu Rendam
Makanan Tradisional Masyarakat Melayu Sarawak Find read and cite all the research you need on ResearchGate.
Petua Sukatan Air Untuk Masak Nasi Pulut Guna Jari Sinaran Wanita
Pulut Noxxa Recipes Food Grains
Cara Mudah Masak Pulut Kuning Kukus Guna Periuk Nasi Blog Sihatimerahjambu
Namakucella Cara Tanak Pulut Cantik Dan Tak Lembik
Resepi Pulut Inti Paling Sedap Chef Hairul Hissam
Resepi Pulut Kuning Cantik Dengan Tips Best Dari Pakar
Nak Masak Pulut Agar Lebih Sedap Tak Berkerak Cantik Berbiji Ikuti Cara Tips Mudah Ini Daily Makan
Cara Mudah Masak Pulut Kuning Youtube
Resepi Pulut Durian Simple Sedap Resepi Baru Setiap Hari
Serawa Durian Masak Pulut Menggunakan Rice Cooker Buat Orang Lapo
Mudah Sangat Ini Cara Paling Simple Masak Pulut Kuning Guna Rice Cooker Ilhamresipi
Resepi Tapai 1 Kg Beras Pulut Yg Telah Di Masak 1 Ketul Ragi Bekas Letak Tapai Kalau Rajin Guna Lah Daun Pisang Lagi Sedap Cara2 Glutinous Rice Food Cooking
Cara Masak Pulut Dengan Periuk Nasi Letrik Youtube
Cara Masak Pulut Kuning Guna Rice Cooker Tanpa Perlu Rendam Pun Jadi Daily Makan
Resepi Pulut Kuning Diraja Iluminasi
Cara Masak Pulut Ekspres Guna Rice Cooker Mudah Menjadi Elok Je
Pulut Kukus Cantik Berkilat Azie Kitchen
Nak Masak Pulut Bagi Sekata Tak Berkerak Tanpa Perlu Kukus Ada Tekniknya Pulut Durian Resipi Mudah